Over Seal Services

Voor de best gekwalificeerde professionals

“Wij zijn faciliterend in niche-markten, Daar waar klanten iets specifieks nodig hebben, hebben wij nog wel iemand die dat kan.”Hans Budding, directeur-eigenaar, kan de werkzaamheden van Seal It Services niet beter samenvatten. Zijn bedrijf Seal It Services BV en Moeder bedrijf WVS Consulting BV zijn inmiddels werkgever van ruim 150 mensen en richten zich specifiek op de gaten, die anderen min of meer noodgedwongen laten vallen. Immers, soms past een confectiepak niet. Maatwerk is op dat moment de oplossing. En dan komt Seal IT Services om de hoek kijken met gespecialiseerde mensen.

Mocht de indruk ontstaan, dat Seal It Services zich alleen op ICT richt, dan is Budding de eerste die dat bestrijdt. “ICT is onderdeel van onze productgroepen”, legt hij uit.

“Wij zijn detacheerder van mensen met kennis en komen bij onze klanten de afspraken na”, ldus de directeur van Seal It Services. Wie belt met een veroek – en dat kan van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat – kan een serieus antwoord verwachten.Interim=managers, controllers, planners; Seal It Services is veelzijdig en werkt met name in het midden en hogere segment. Onze eerste prioriteit is het zorgen dat we beschikken over mensen, die weten waar ze het over hebben. In binnen- en buitenland.